Velkommen til OF Lynæs’ hjemmeside

OF Lynæs er en del af Omegnens Fritidshaveforening, som er en andelsforening stiftet i 1966 med det formål at give medlemmerne mulighed for fritidshaver for en rimelig penge.

OF Lynæs adresse er: Fælleshuset, Tornerosekæret 5, 3390 Hundested. Nærmeste station er Vibehus trinbrædt, og så tager det et kvarter at gå ned til haveforeningen ad Frederiksværkvej.

I sæsonen har vi flere fællesaktiviteter, som vi opfordrer alle medlemmer til at være en del af. Foreningen er afhængig af at vi hjælper til ved fællesarbejde og andre aktiviteter og at alle er indstillet på at sætte fællesskabet højt på dagsordnen. Det er medlemmerne, som skaber foreningen.

Vi er glade for vores lille fristed og opfordrer alle der kommer i foreningen til at vise hensyn og passe på herlighederne.

Mobile Pay

Mobile Pay Det er nu muligt at betale med Mobile Pay når du skal bruge vaskemaskinen (30 kr. pr. vask), leje fælleshus, leje traileren eller batale for salgserklæring og lignende. Nummeret er:...

læs mere

Besøg Knud Rasmussens hus

Knud Rasmussen blev et vigtigt bindeled mellem Danmark og Grønland. Han blev en central person i overgangen fra det gamle Grønland og til et nyt moderne arktisk samfund. Knud Rasmussen har haft stor betydning for udforskningen af Grønland. De ekspeditioner han deltog...

læs mere