Vælg en side

Andelshaveforeningen
OF Lynæs

OF Lynæs er en del af Omegnens Fritidshaveforening, som er en andelsforening stiftet i 1966 med det formål at give medlemmerne mulighed for fritidshaver for en rimelig penge.

OF Lynæs adresse er: Fælleshuset, Tornerosekæret 5, 3390 Hundested. Nærmeste station er Vibehus trinbrædt, og så tager det ca. et kvarter at gå ned til haveforeningen ad Frederiksværkvej.

I sæsonen har vi flere fællesaktiviteter, som vi opfordrer alle medlemmer til at være en del af. Foreningen er afhængig af at vi hjælper til ved fællesarbejde og andre aktiviteter og at alle er indstillet på at sætte fællesskabet højt på dagsordnen. Det er medlemmerne, som skaber foreningen.

Vi er glade for vores lille fristed og opfordrer alle der kommer i foreningen til at vise hensyn og passe på herlighederne.

Glædelig jul og godt nytår

Vi ses i 2022 til en ny forrygende sæson

Gør plads i kalenderen allerede nu:

Generalforsamlingen næste år finder sted torsdag 17. marts 2022

Grenaffald

Vi gentager succesen

Igen i år er det muligt at lægge grenaffald fra fældning eller beskæring af træer på parkeringspladserne på Tornerosekæret (ved Fælleshuset) op på Elvervænget.

Grenaffaldet vil blive hentet ugen efter efterårsferien. Når det er afhentet, må der ikke længere lægges affald på parkeringspladserne.

Hjælp hinanden med at holde orden og husk, at almindeligt haveaffald skal komposteres på egen parcel.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Støtte til træfældning

På generalforsamlingen vedtog vi at afsætte 30.000 kr. til træfældning.

De træer, vi skal koncentrere os om, er dem, der er til gene for naboer
eller risikerer at vælte i storm.

Send en mail til bestyrelsen inden den 15. september, hvor du beskriver træets placering og hvorfor det er til gene eller fare. Så går bestyrelsen en tur og vælger ud, hvad der kan blive råd til

 

Artikler