Vælg en side

Andelshaveforeningen OF Lynæs

OF Lynæs er en del af Omegnens Fritidshaveforening, som er en andelsforening stiftet i 1966 med det formål at give medlemmerne mulighed for fritidshaver for en rimelig penge.

OF Lynæs adresse er: Fælleshuset, Tornerosekæret 5, 3390 Hundested. Nærmeste station er Vibehus trinbrædt, og så tager det ca. et kvarter at gå ned til haveforeningen ad Frederiksværkvej.

I sæsonen har vi flere fællesaktiviteter, som vi opfordrer alle medlemmer til at være en del af. Foreningen er afhængig af at vi hjælper til ved fællesarbejde og andre aktiviteter og at alle er indstillet på at sætte fællesskabet højt på dagsordnen. Det er medlemmerne, som skaber foreningen.

Vi er glade for vores lille fristed og opfordrer alle der kommer i foreningen til at vise hensyn og passe på herlighederne.

TRAMPESTI LYNÆS SØPARK

Her følger planen for trampestien, som går gennem Lynæs Søpark.

Bestyrelsen har skrevet til Kommunen og Bygherren for at få dem til at levere en tidsplan og en plan for hvordan vi kan komme frem til vores haver.

Klik her og læs brevet fra bygherre

På bestyrelsens vegne

/Mads

Så er der svar fra bygherre

Hej Mads,

Tak for din mail og godt nytår.

Vi forventer at etape 1 er færdig og klar d. 1/3 – 2024 – Det er hele den nordlige stang af boliger, der følger langs med trampestien. Jeg forventer (dog uden at love noget) at trampestien åbnes her også.

Der skal selvfølgelig tages forbehold for eventuelle forsinkelser. Ligeledes forbehold for at åbne noget på matriklen før vi er ude af en anlægsfase, så vi kan sikre fornuftig og sikker færdsel.

God dag

De bedste hilsner 

_________________________________

Mads Lehnert 

Projektleder
Tanmia A/S

Vedr. lokalplan 09.7 for en rækkehusbebyggelse ved Højbjerg

Bestyrelsen følger byggeriet ved Højbjerg tæt

Vi har erfaret at stien, fra enden af Dværgbakken til  den lille sø og Konvalvej er blevet yderst ufarbar. Stien er ellers omtalt i lokalplanen for området og skal ifølge denne bevares. Derfor sendte OF d. 5. september vedlagte skrivelse til Halsnæs Kommune.

I skrivende stund har vi endnu ikke fået svar fra Halsnæs Kommune og vi kan konstatere at færdsel på stien nu dels er blevet umuliggjort og at der nu er sat skilte op om at man slet ikke må gå igennem.

Det kan vi selvsagt ikke accepterer og bestyrelsen vil derfor følge op på situationen evt. i samarbejde med foreningens advokat.

Læs brev til Halsnæs Kommune HER

Info følger…

På bestyrelsens vegne

/Mads

Artikler