Vælg en side

OF Lynæs – et fællesskab med glæder og pligter

Når du har hus i OF Lynæs, er det ikke helt som at eje et almindeligt sommerhus. Du bliver nemlig medlem af en fritidshaveforening, hvor vi ejer hele området i fællesskab. Du ejer i princippet kun selve huset på grunden, men har såkaldt brugsret til din parcel. Du kan dyrke din have, som du vil. Men vi har en række fælles regler og vedtægter om bl.a. vedligeholdelse, beskæring, brug af motorredskaber og fælles faciliteter, som vi forventer, at du sætter dig ind i og respekterer.

Vi har også en del fælles aktiviteter, som du ikke er forpligtet til at deltage i, men som kan være til stor glæde og i øvrigt er en væsentlig del af fællesskabet. Den årlige sommerfest plejer f.eks. at være et tilløbsstykke. Det månedlige fællesarbejde har god og uundværlig tilslutning. Og derudover er der på initiativ af medlemmerne tradition for diverse sociale arrangementer i sæsonen, som gør det specielt attraktivt at være en del af OF Lynæs.

OF Lynæs adresse er: Tornerosekæret 5, 3390 Hundested.

Nærmeste station er Vibehus Trinbræt (Frederiksværkbanen mod
Hundested), og så tager det ca. et kvarter at gå ned til
haveforeningen.

Læs vores vedtægter, ordensregler og meget mere her på hjemmesiden, så du ved, hvad du har sagt ja til.

OF Lynæs er en del af Omegnens Fritidshaveforening, som er stiftet i 1966 med det formål at skaffe medlemmerne jord til rimelige priser. Lynæs er en ud af i alt otte lokalafdelinger.

TRAMPESTI LYNÆS SØPARK

Her følger planen for trampestien, som går gennem Lynæs Søpark.

Bestyrelsen har skrevet til Kommunen og Bygherren for at få dem til at levere en tidsplan og en plan for hvordan vi kan komme frem til vores haver.

Klik her og læs brevet fra bygherre

På bestyrelsens vegne

/Mads

Så er der svar fra bygherre

Hej Mads,

Tak for din mail og godt nytår.

Vi forventer at etape 1 er færdig og klar d. 1/3 – 2024 – Det er hele den nordlige stang af boliger, der følger langs med trampestien. Jeg forventer (dog uden at love noget) at trampestien åbnes her også.

Der skal selvfølgelig tages forbehold for eventuelle forsinkelser. Ligeledes forbehold for at åbne noget på matriklen før vi er ude af en anlægsfase, så vi kan sikre fornuftig og sikker færdsel.

God dag

De bedste hilsner 

_________________________________

Mads Lehnert 

Projektleder
Tanmia A/S

Vedr. lokalplan 09.7 for en rækkehusbebyggelse ved Højbjerg

Bestyrelsen følger byggeriet ved Højbjerg tæt

Vi har erfaret at stien, fra enden af Dværgbakken til  den lille sø og Konvalvej er blevet yderst ufarbar. Stien er ellers omtalt i lokalplanen for området og skal ifølge denne bevares. Derfor sendte OF d. 5. september vedlagte skrivelse til Halsnæs Kommune.

I skrivende stund har vi endnu ikke fået svar fra Halsnæs Kommune og vi kan konstatere at færdsel på stien nu dels er blevet umuliggjort og at der nu er sat skilte op om at man slet ikke må gå igennem.

Det kan vi selvsagt ikke accepterer og bestyrelsen vil derfor følge op på situationen evt. i samarbejde med foreningens advokat.

Læs brev til Halsnæs Kommune HER

Info følger…

På bestyrelsens vegne

/Mads

Artikler